Janah Louard exclusief te boeken bij Hofstad Boekingen

Janah Louard exclusief te boeken bij Hofstad Boekingen

Janah Louard is een samenwerking aangegaan met Hofstad Boekingen en is hier vanaf nu exclusief te boeken. Voor live optredens is hij zowel solo als samen met the Gipsy’s te boeken.

Janah Louard is een zeer ervaren zanger met een uniek stemgeluid, die zijn eigen koers vaart. Onlangs verscheen zijn nieuwste album Live At The Kurhaus, waarop hij een breed publiek vermaakt met zijn veelzijdige Nederlandse, Engelse en Spaanse repertoire. Janah begon op 14-jarige leeftijd als geluidsman en verzorgde op zijn 15e zijn eerste solo-optreden. Janah brak door bij het grote publiek toen hij op 19-jarige leeftijd een aflevering won van de Soundmixshow met zijn indrukwekkende vertolking van René Frogers ‘I will never fall in love again’. Hij had jarenlang een overvolle agenda en trad door heel Nederland op. In 2005 bracht hij een soloalbum uit met Engels- en Spaanstalige liedjes met gipsy invloeden. Dat jaar verzorgde hij ook een concert in een uitverkochte Rijswijkse Schouwburg.

Hoewel zijn carrière een enorme vlucht nam, vond Janah ook tijd om een gezin te stichten. Samen met zijn twee muziekvrienden Mike Peterson en Tino Martin maakte Janah in 2009 deel uit van de succesvolle zanggroep JMT Gents. Het drietal kreeg twee eigen real life soaps op Regio TV en verkochten met z’n drieën dat jaar het Haagse World Forum Theater uit. Ook gaf JMT twee uitverkochte concerten in Het Paard in Den Haag. In 2019 kreeg Janah een derde eigen real life soap op Omroep West, waarin hij en zijn gezin centraal stonden. De serie was een aanloop naar twee prachtige concerten in het Kurhaus in Scheveningen. Hoewel Janah heel breed is in zijn repertoire, heeft hij sinds zijn Lionel Richie-cover ‘All Night Long’ zijn eigen stijl gecreëerd: bekende hits met altijd een bijzondere gipsy twist. Zijn laatste single is de André Hazes-klassieker ‘Amor Amor’. In 2021 verscheen zijn album Live At The Kurhaus, een registratie van de twee bijzondere concerten in Scheveningen.

Momenteel werkt Janah aan een nieuw album, waarop hij zijn voorliefde voor Spaans- en Engelstalige muziek met een gipsy twist zal laten horen.