Bas van den Heuvel produceert leader reallifesoap Janah Louard!

Bas van den Heuvel produceert leader reallifesoap Janah Louard!

Janah Louard heeft zijn leader ingezongen voor de reallifesoap die binnenkort te zien zal zijn bij de regionale tv en online. Tijdens deze reallifesoap volgen we het leven van Janah en de weg naar zijn grote concert op 22 en 23 november in het geweldige Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen.

Bas van den Heuvel

Niemand minder dan Bas van den Heuvel heeft dit nummer geproduceerd. Bas van den Heuvel produceerde voor René Froger vele mooie Engelse hits die vroeger en nog steeds erg populair zijn. Bas werkt bij de Toppers, Idols en in diverse tv programma’s, verder werkt hij ook als bandleider voor oa. Ladies of Soul en the Tribute Whitney Houston met Glennis Grace. Bijzonder leuk is dan ook dat deze grote naam gister in de Zoetermeerse studio van Peter La Haye (vaste producer van Janah) aan het werk was en er direct een goede onderlinge chemie ontstond.

Bas van den Heuvel produceert leader reallifesoap Janah Louard!

Live at the Kurhaus!

22 en 23 November zal het Kurhaus in teken staan van Janah Louard. Een reguliere show en een dinnershow zullen een prachtig programma van deze ervaren zanger tonen. Niks missen van de gastartiesten en Janah Louard zelf? Bestel alvast de kaarten via de website:

Janah Louard Live at the Kurhaus 22 November

Gala diner arrangement op 23 november