Powerhouse zangeres Jill Helena toegevoegd aan line-up Kurhaus-concerten

Powerhouse zangeres Jill Helena toegevoegd aan line-up Kurhaus-concerten

Powerhouse zangeres Jill Helena is toegevoegd aan de line-up van de Kurhaus-concerten van Janah op 22 en 23 november. “Ik vind haar één van de beste zangeressen van Nederland. Ik ben superblij dat ze erbij is”, aldus Janah. Andere gastoptredens worden verzorgd door Danny Froger, Josephina Louise Hoogstad, Mike Peterson en The Teenz.

Jill Helena stond in de finale van The Voice of Holland seizoen 4 en wist met haar single ‘Als alle lichten zijn gedoofd’ een nummer-1-hit te behalen. Tevens is zij iedere dag op tv te horen met de leader van Goede Tijden, Slechte Tijden. Haar repertoire is een geweldige mix van lekkere dance hits tot mooie krachtige powerballads waar je geheid kippenvel van krijgt!

In een tijd waarin het in de muziek steeds gaat om entertainment, gaat Janah in zijn shows terug naar de basis: de kwaliteit van de muziek en de rol van muziek in ieders leven, als drager van veel emoties. De twee concerten in het Scheveningse Kurhaus zijn voor zijn trouwe aanhang bijzondere sfeervolle en stijlvolle avonden. Voor Janah zelf is het een jongensdroom die werkelijkheid wordt. Want het betekent veel voor een Haagse jongen uit de Schilderswijk, om uiteindelijk met een prachtige show te mogen optreden in het chique beroemde Kurhaus, waar ooit de Rolling Stones en de Golden Earring stonden.

Tickets kun je ook telefonisch 06-11063991 of via een Facebook privébericht bestellen.

Uiteraard kun je ook mailen naar: info@o-company.nl