Danny Froger treedt op tijdens Kurhaus-concerten

Danny Froger treedt op tijdens Kurhaus-concerten

Zanger Danny Froger is te gast tijdens de twee Kurhaus-concerten van Janah op 22 en 23 november. Andere gastoptredens worden verzorgd door Mike Peterson, Jill Helena, Josephina Louise Hoogstad en The Teenz.

Janah heeft samen met vriend en collega-zanger Danny een nieuw nummer geschreven. Dit unieke duet zullen de heren tijdens de concerten in het Kurhaus voor de allereerste keer live ten gehore brengen. Danny, de zoon van René Froger, maakte 15 jaar geleden zijn debuut als zanger in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Eind september werd Danny de trotse vader van dochter Fallon. Volgende week verschijnt zijn nieuwe single.

Terug naar de basis

In een tijd waarin het in de muziek steeds gaat om entertainment, gaat Janah in zijn shows terug naar de basis: de kwaliteit van de muziek en de rol van muziek in ieders leven, als drager van veel emoties. De twee concerten in het Scheveningse Kurhaus zijn voor zijn trouwe aanhang bijzondere sfeervolle en stijlvolle avonden. Voor Janah zelf is het een jongensdroom die werkelijkheid wordt. Want het betekent veel voor een Haagse jongen uit de Schilderswijk, om uiteindelijk met een prachtige show te mogen optreden in het chique beroemde Kurhaus, waar ooit de Rolling Stones en de Golden Earring stonden.

Tickets kun je ook telefonisch 06-11063991 of via een Facebook privébericht bestellen.

Uiteraard kun je ook mailen naar: info@o-company.nl