Janah Louard te zien in wekelijkse serie op Omroep West

Janah Louard te zien in wekelijkse serie op Omroep West

De Haagse zanger Janah is de komende periode wekelijks te zien op TV West in de nieuwe serie “Janah op Weg naar het Kurhaus”. Janah geeft in November twee concerten in het Scheveningse Kurhaus: voor zijn trouwe aanhang zijn dat bijzondere sfeervolle en stijlvolle avonden, voor Janah zelf is het een jongensdroom die werkelijkheid wordt. Want het betekent veel voor een Haagse jongen uit de Schilderswijk, om uiteindelijk met een prachtige show te mogen optreden in het chique beroemde Kurhaus, waar ooit de Rolling Stones en de Golden Earring stonden.

De serie volgt de voorbereidingen voor het concept van van eerste ideeën tot het daadwerkelijke optreden. Daarnaast wordt teruggeblikt op belangrijke momenten in Janah’s carrière: het behalen van de finale van de Soundmixshow van Henny Huisman, het concert in de Rijswijkse Schouwburg, de tv serie en concerten met JMT in het Paard van Troje en het World Forum theater. De serie speelt zich grotendeels af in de stad Den Haag die Janah zo lief is en hij bezoek allerlei plaatsen in de stad die bijzonder voor hem zijn geweest, zoals de Schilderswijk waar hij opgroeide en allerlei locaties waar hij ooit heeft gezongen.

In een tijd waarin het in de muziek steeds gaat om entertainment, gaat Janah in zijn shows terug naar de basis: de kwaliteit van de muziek en de rol van muziek in ieders leven, als drager van veel emoties.

Naast Janah zijn diverse andere bevriende muzikanten in de serie te zien; zoals Gypsy-gitaristen Nicolas en Popy Basily waarmee hij geregeld speelt, vriend Danny Froger die samen nog een muzikale verrassing in petto hebben, en jeugdvriend Mike Peterson. Janah wordt in de voorbereidingen van zijn concert bijgestaan door manager Peter en natuurlijk is ook de nadrukkelijk aanwezige tourmanager en vriend Jake (‘Big Jake’) van de partij.

De eerste aflevering van ‘Janah op weg naar het Kurhaus’ wordt uitgezonden op maandag 21 oktober.