Janah strikt internationaal operatalent voor Kurhaus-concerten

Janah strikt internationaal operatalent voor Kurhaus-concerten

Josephina Louise Hoogstad, de internationale operazangeres met Haagse roots, zal acte de présence geven tijdens de twee concerten van de Haagse zanger Janah Louard in het Scheveningse Kurhaus eind november. Andere gastoptredens worden verzorgd door Danny Froger, Mike Peterson, Jill Helena en The Teenz.

Josephina studeerde in 2017 af aan het conservatorium van Tilburg waar zij de Jacques de Leeuw Prijs won voor Jong Top Talent. Hetzelfde jaar had zij haar tweede hoofdroldebuut in de opera in Italië onder dirigent M Claudio Desderi. Sinds 2018 was Josephina vaak te zien als solist bij Koninklijke Harmonie Sophia’s Vereniging en Prince Haghe o.l.v. Jos Schroevers. In 2019 maakte zij haar debuut in de Amsterdam Arena als gastartiest bij Toppers in Concert en had zij haar eerste samenwerking met Holland Opera als aanvoerster van de sopranen in de nieuwe opera King Lear.

In een tijd waarin het in de muziek steeds gaat om entertainment, gaat Janah in zijn shows terug naar de basis: de kwaliteit van de muziek en de rol van muziek in ieders leven, als drager van veel emoties. De twee concerten in het Scheveningse Kurhaus zijn voor zijn trouwe aanhang bijzondere sfeervolle en stijlvolle avonden. Voor Janah zelf is het een jongensdroom die werkelijkheid wordt. Want het betekent veel voor een Haagse jongen uit de Schilderswijk, om uiteindelijk met een prachtige show te mogen optreden in het chique beroemde Kurhaus, waar ooit de Rolling Stones en de Golden Earring stonden.

Tickets kun je ook telefonisch 06-11063991 of via een Facebook privébericht bestellen.

Uiteraard kun je ook mailen naar: info@o-company.nl